Magazin In
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Goca Tržan je objavila prelepe vesti, njena jedinica Lena danas je napunila 17 godina.

- Kažu da kad rodiš ćerku, dobiješ najbolju drugaricu za ceo život. Hm... Ima ona dovoljno drugarica, a imam i ja. Rodila sam ćerku. Ona ima mamu. Do kraja vremena sam njena podrška, njen čuvar, njeno sigurno utočište, njen navijač, njena naporna majka, koja stalno ima nešto da joj kaže... A ona će do kraja vremena biti moja najveća ljubav. Srećan 17. rođendan, devojko. Volimo te do zauvek! - napisala je Goca na svom Instagram profilu, uz dve zajedničke fotografije sa svojom lepom naslednicom.

Pritom, kako večeras ima koncert u Beogradu, a sve je karte već rasprodala, biće to još jedan poklon Leni.

Goca u emisiji

Foto: printscreen/tvK1

 

Pevačica je Lenu dobila u braku sa Ivanom Marinkovićem, a ćerka, kao što je poznato, ne krije da ju je on prilično razočarao. 

- Moglo je mnogo bolje, moglo je da bude sve drugačije, da se on ponašao drugačije. Razočarao me je u nekim situacijama - rekla je jednom priliko Lena Goci, koja je tada i otkrila zašto se udala za Ivana.

Ivan i Goca

Foto: Ataimages

 

- Nisam htela da se udam uopšte, ostala sam u drugom stanju. S Ivanom sam se smuvala, recimo 2. aprila, a već u septembru sam saznala da sam trudna. To je četiri ili pet meseci zabavljanja. Ostala sam trudna i bila sam presrećna zbog toga. Toliko sam sebi bila lepa, genijalna, posebna... Toliko sam želela svoje dete da nijedan znak pored puta nisam videla, a svi su bili tu - istakla je Goca, pa pojasnila:

- Desilo se to da sam bila zaljubljena u to što sam mama. Toliko sam bila srećna što je tu moje dete, nema veze što sam se ugojila i što sam bila debela... kakva god. Radilo me je to - rekla je svojevremeno u jednoj televizijskoj emisiji Goca.

Policija odvela Ivana, stavili mu lisice, izveli ga u gaćama, reagovala i Hitna pomoć

Goca Tržan otvorila je nedavno dušu i prvi put javno ispričala nepoznate detalje iz privatnog života i odnosa sa bivšim suprugom, rijaliti učesnikom Ivanom Marinkovićem. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading