Jelena
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Nikola Rokvić je juče stigao na cilj, u Manastir Sveti Nektarije u Grčkoj, nakon mesec dana humanitarnog pešačenja. 

Njegova supruga ga je sa decom dočekala juče u Egini, kada je pevač sa medijima podelio iskustva i osećanja nakon pređenog puta. 

Mnoge poznate ličnosti čestitale su Rokviću, a sada se oglasila i supruga Novaka Đokovića, Jelena Đoković.

Ona se na svom Instagram profilu javno obratila pevaču i njegovoj supruzi Bojani Barović, a imala je snažnu poruku i za njegovo troje dece.

Jelena

Foto: Printscreen/instagram

 

- Bravo Nikola i Bojana i dečice mila što ste podneli ovaj podvig u ljubavi i milosti na spasenje svih porodica i ozdravljenje društva. Bog vas blagoslovio. Ovaj put za dečiju radost - napisala je supruga najboljeg tenisera na svetu Novaka Đokovića.

Jelena donirala novac Nikoli

Jelena Đoković tokom Nikolinog humanitarnog pešačenja, donirala je novac kako bi pomogla da se što više sredstava skupi u humanitarne svrhe. 

- Pomaže Bog dragi ljudi, evo 25. dan, ja sam na 22. kilometru, nastavljamo ovaj put za dečiju radost i prikupljamo novac za dečiju onkologiju u Nišu. Ja bih želeo javno da se zahvalim dragoj Jeleni Đoković koja je podržala našu misiju i koja je od srca dala donaciju. Jelo, pozdravi mi Noleta, živi bili, Bog vas blagoslovio - rekao je tada Nikola tokom pešačenja od Beograda do Egine.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading