Željko Stefanović
Foto: ATA IMAGES/ATA Images

Jedan od najpopularnijih voditelja RTS-a Željko Stefanović odjednom je nestao sa malih ekrana, a sada je otkrio zbog čega se to desilo, kao i da ga iz matične kuće niko nije pozvao celih 20 godina.  

Stefanović je godinama vodio čuvene muzičke festivale MESAM, Beogradsko proleće, Gitarijadu u Zaječaru, bio je i prvi muž pevačice Maje Marijane. Sada radi u radiju, a bio je i voditelj upravo završenog koncerta „Zvezde među zvezdama“ u znak sećanja na Usniju Redžepovu i Predraga Živkovića Tozovca.

Željko Stefanović

Printskrin/Fesjbuk

 

- Imao sam udes 1991. godine, u jeku popularnosti, kada su moje emisije imale i po pet miliona gledalaca. Nažalost, svi koji su bili sa mnom u atomobilu su poginuli, a ja sam ležao šest i po meseci nepokretan, poptuno... Što se tiče kuće u kojoj radim, to je RTS, moram iskreno da priznam da 20 godina me niko nije zvao iz televizijskog dela moje kuće, iz Takovske. Sigurno ima 20 godina otkad me niko nije pozvao, a po ugovoru o radu, ne smem da radim ni za jednu drugu telviziju. I to je moj odgovor za što mene nema na malim ekranima - rekao je Stefanović i dodao da, iako više voli radio od televizije, i dalje gaji nadu da će ga pozvati pred kamere.

- Više volim radio, defintivno ima tu divnu atmosferu, intimnu, ljudi jako vole da dođu kod nas. Radim tu emisiju koja je stara 64 godine, ja je radim 18. Ali, voleo bih da se vratim na televiziju, nedostaju mi festivali, i neskromno ću reći da nisam video čoveka koji to ume bolje da radi od mene. Jednostavno sam rastao sa tim pevačima, uz njih i njihove pesme i stvarao te festivale. No, dobro, ima još vremena, možda me se neko i seti - zaključio je za beogradske televizije Željko Stefanović.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading