Toni Montano
Foto: Printscreen/Foto: Youtube

Velibor Miljković, poznatiji kao Toni Montano, pronađen je danas mrtav, 22. maja, u stanu u Beogradu.

Komšije su otkrile da je Velibor stan prodao i da je planirao da se preseli u Leskovac, gde je inače imao i veliku porodičnu kuću, ali i da u poslednje vreme psihički nije bio dobro.

- Dolazila je policija, forenzičari i hitna pomoć jer su ga zatekli na fotelji. Sestra od strica ga je zvala ali se nije javljao. Stan je prodao i trebalo je da se preseli u Leskovac jer tamo ima ogromnu porodičnu kuću. Videla sam ga pre par dana, došao je po stvari jer je krenuo da se iseli, izašao je sa nekim torbama. On nema nikog, otac i majka su mu umrli koji su bili divni ljudi. On u poslednje vreme psihički nije bio dobro. Do jednog perioda je bio super komšija, skroz okej, onda je malo psihički posrnuo, bolest je čudna stvar, pogotovo te vrste. Svi su njemu pomagali, nije bio usamljen sa te strane. Nekad je umeo da bude prek i prgav, ali verovatno zbog te samoće. Toni nije imao ljubav i pažnju i zbog toga nije bio psihički dobro poslednjih dana, samoća ga je ubila. Šteta, bio je velika zvezda i mogao je da ide u jednom lepom pravcu, ali je posrnuo - rekla je komšinica, dok je druga potvrdila da je dolazila policija:

Toni Montano

Foto: Youtube

 

- Njega ne poznajem lično, stara sam za druženje, ali smo ga ovde svi voleli. Komšinica mi je rekla da je ovde dolazila i policija - rekla je gospođa za Telegraf.

Patrola provalila u stan i zatekla Tonija u fotelji

Sestra preminulog Velibora, Snežana, izjavila je da im se Velibor nije javljao na telefon i nije otvarao vrata stana, te da su angažovali bravara koji je otvorio stan, gde je u fotelji zatečeno beživotno telo pomenutog umetnika. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading