Nina Seničar
Foto: Profimedia/Foto: Profimedia

Nina Seničar je u sedmom mesecu trudnoće, a sada je progovorila o srpskim običajima koji se vezuju za porođaj.

Glumica je istakla da nije pristalica proslave porođaja dok je žena i dalje u bolnici, te nije štedela muškarce koji ovo praktikuju. 

- Jako me sad neće voleti muškarci u Srbiji, ali meni je nezamislivo da se žena porođa, a da si ti u kafani, piješ sa društvom i da si posle mrtav pijan - započela je Nina Seničar.

 

 

- Ne krivim muškarce, jer se to kod nas jednostavno tako desilo, jer kod nas muškarci nisu mogli da budu na porođaju. Šta će čovek da radi ako porođaj traje, lupam, 20 sati? Verovatno se to tako sponatano desilo, kao, ajde da budem sa društvom - istakla je Nina, pa otkrila šta misli o očevima koji pelenu jednom nisu promenili:

Ja bih te ljude..., ne znam šta bih im uradila stvarno. To su te neke stvari u kojima ti kao osoba ne učestvuješ, a zapravo su toliko bitne i za dete, i za tebe i za vas kao par. Ali ima i fenomenalnih očeva, zaista, neću da generalizujem.

Nina Seničar

Foto: Instagram

 

"Moj otac je bio idealan"

Nina se zatim osvrnula na to kakav je bio njen otac.  

- On bi našao zamenu za dežurstvo za tih 20 minuta, doleteo, okupao me, stavio da spavam i vratio se. Niko njega nije terao na to, on je to zaista želeo - zaključila je za podkast "Jednostavno roditelji".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading