Saša Matić
Foto: Alo/Promo

Gest Saše Matića, koji je donirao novac Nikoli Rokviću za njegovu humanitarnu akciju, prijatno je iznenadio javnost, a mnogi su se setili i prethodnih Matićevih humanih dela. 

Koliko srce ima, Matić je pokazao i pre dve godine kada je, takođe u maju, čuvenom fotografu Zoranu Kuzmanoviću Munji poklonio automobil.

Povod je bio Munjin 70. rođendan i 50 godina na estradi, a s obzirom na to da je od početka bio uz Sašu, on je rešio da mu se oduži. 

- Tačno je, za 70. rođendan poklonio mi je "ladu nivu", zato što u Crnoj Travi samo "ladom nivom" možeš da se voziš. Znao je da sam pre imao takav auto u selu, ali sam ga poklonio jer je bio krš. U međuvremenu sam hteo drugi da kupim, ali mi je on prije dve godine obećao da će on to učiniti. Ma, reko gde ćeš ti da mi kupiš, pusti, ali eto, desilo se - otkrio je Munja kasnije i priznao:

Zoran Kuzmanović Munja

ATA Images

 

- Nisam ni znao šta spremaju. Pozvao sam ih u restoran na ručak koji sam organizovao i pred početak samo mi je rečeno da izađem ispred. Kad su me izveli, sa strane vidim da stoji njegova Anđa, moja supruga i Sašina ćerka Tara sa foto-aparatom. Otpevali su mi rođendansku pesmu, a sa leve strane mašina za Crnu Travu - ispričao je za domaće medije Zoran Kuzmanović Munja.

Saša Matić je najbogatiji pevač u Srbiji, za 12 meseci je uzeo 758.051 evro

Mnoge estradne zvezde su prošle godine dobro radile, još bolje zaradila, a prema podacima Agencije za privredne registre Srbije na samom vrhu po visini prihoda i ovaj put su Saša Matić i Svetlana Ceca Ražnatović. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:


 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading