Jelena Đoković
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Novak Đoković danas proslavlja 37. rođendan, a njegova supruga Jelena mu se tom prilikom javno obratila.

Jelena je na svom Instagram profilu objavila emotivan video sa Novakom i posvetila mu romantičnu poruku.

"Happy birthday amore. Srećan rođendan, blesavi, šašavi, neumorni tatice sa srcem velikim kao univerzum. Nije što si naš, ali stvarno si najbolji. VOLIMO TE", napisala je Jelena Đoković.

 

 

Podsetimo, Jelena Đoković je nedavno bez zadrške govorila o odrastanju današnje dece i njihovim uzorima.

- Mi kada gledamo sada decu, oni nalaze uzore u blogerima, vlogerima, nekim nepoznatim klincima... S obzirom na to da je to sada dečija kultura, deca predvode decu, ono što možemo da očekujemo jeste baš to otuđenje, samoubilačke misli, kriminal i zločin u okviru škola. Baš zato što kada jedna nestabilna osoba, kao što je dete, koja je jako promenljiva, predvodi drugu decu, mi ne možemo da očekujemo neko ponašanje koje je prikladno - rekla je Jelena Đoković za "Unu".

"Moja deca nemaju telefone"

Novakova supruga se godinama unazad bavi društvenim temama kroz njihovu fondaciju, a doprinos zdravom odrastanju sve dece je od početka njihov glavni cilj.

- Uspešno se još uvek borim, moja deca imaju devet i šest godina, zasad nemaju telefone niti tablete. U školama se na određenim časovima tableti koriste, ali je to zasad u nekim granicama zdravog razuma - rekla nam je Novakova supruga.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading