Ana Sević
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Ana Sević našla se u ulozi voditeljke aktuelne sezone takmičenja "Zvezde Granda".

Tokom vođenja jedne od emisija Ana se našla u veoma zanimljivoj situaciji.

Ana Sević

Foto: Youtube/Printscreen

 

Naime, pevač Hamza Gušić predstavio je svoju novu pesmu i spot u kom se pojavljuje bivša verenica Darka Lazića, Marina Gagić.

Marina je bila model u spotu za pesmu koji je išao u pozadini Hamzinog nastupa. Ana je sve to posmatrala sa osmehom.

Ana Sević

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Moram da pohvalim i spot (Smeh). Upravo sam videla. Želim ti puno sreće, da pesma postigne uspeh kakav očekuješ - rekla je Ana u Zvezdama Granda.

Kako je i sama Ana nekoliko puta javno isticala, sa bivšim suprugom Darkom Lazićem je sada u odličnim odnosima, a nedavno su to i potvrdili kada su se zajedno fotografisali na jednom porodičnom slavlju.

Pojavila se na Darkovoj svadbi 

Ana se sa suprugom Danijelom pojavila na svadbi Darka i Katarine, a tada je rekla da je to sasvim normalna situacija i da je srećna što su u dobrim odnosima zbog ćerke Lorene.

- Darko i ja smo bili prijatelji, pre svega smo uvek i bili prijatelji, možda je bilo i bolje da smo ostali prijatelji i zauvek ćemo biti prijatelji – rekla je Ana tada i dodala:

Darko Lazi

Foto: Ilustracija

 

- Bolje da ne savetujem Katarinu, poželela sam joj puno sreće, ona mi je rekla da joj je drago što sam ovde, uzvratila sam. Imamo jednu osobu koja je iznad svega i uvek će biti tu. Darko je svestan da Lorena provodi vreme sa Danijelom i divni su odnosi zaista. Darko i ja smo sa sudom završili, to je bilo još prošle godine, to su bajate priče - prenosi Grand.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading