Nina Radulović
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Voditeljka Nina Radulović nedavno je proslavila 38. rođendan, a sada je tim povodom upriličila gala proslavu u jednom elitnom beogradskom restoranu.

Na svom Instagram profilu je objavila fotografije iz bašte, na kojima se vidi kako srećna i nasmejana pozira pored dekoracije od roze i belih balona. Naravno, tu je bilo i njeno ime, takođe u roze boji.

Nina Radulović

Foto: Printscreen/instagram

 

Za proslavu Nina je odabrala roze haljinu, društvo su joj pravile drage osobe, a po običaju, rođendan joj je prvi čestitao sin Lav, koga je dobila u braku sa glumcem Branislavom Lečićem. 

- Volela bih da imam još dece, ali to stvarno ne zavisi samo od mojih želja, već i od boga i prirode. Želja mi je da svi budemo zdravi i nasmejani, da nikad ne zaboravimo najveću vrednost koju nam je bog dao, a u poslovnom smislu da nastavim da razvijam produkciju - rekla je jednom prilikom za domaće medije Nina, koja se posle Lečića zabavljala sa teniserom Filipom Krajinovićem. To je bilo početkom 2017. i kako su mediji pisali, Filip je u tom trenutku imao 24 godine. Pritom, od Lečića je bio mlađi čak 37, a od Nine šest godina.

- Nina je devojka koja je ušla u moj život baš u periodu kada mi je bilo prilično teško i kada je put do pozicija gde se nalazim danas delovao nedostižno. Sreli smo se u vrlo delikatnom momentu i kada je njen život u pitanju, tako da je naša privatnost dosta trpela. Međutim, ono što mi se uvek dopadalo kod nje jeste to što je strpljiva i razumna, pa me je u ključnim momentima dobro savetovala. Ne razume se u tenis, ali je spremna da uči i vrlo je zainteresovana, tako da i njen pomalo laički način da objasni i rastumači neke situacije u toku meča nisu za zanemarivanje sa stanovišta strategije i psihološke igre na kojima se velikim delom zasniva tenis. Pri tome, iako nisam iz Beograda, ispostavilo se da imamo mnogo zajedničkih prijatelja, pa se veoma lepo družimo, izlazimo, razgovaramo. Od Nine svašta može da se nauči - rekao je Filip tom prilikom za domaće medije.

OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU NINE RADULOVIĆ

Nina važi za jednu od naših najlepših i najzgodnijih žena u svojoj branši, ali osim lepotom, može se pohvaliti i visokim obrazovanjem.

Nina se ni tada, niti ikad kasnije, nije oglašavala kada je reč o emotivnim partnerima. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

lic preporučuje

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading