Veljko Ražnatović
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Veljko Ražnatović veoma retko gostuje negde i govori o svom privatnom životu, a gotovo nikada ne spominje koleginice svoje majke, ali sada je napravio presedan.

Naime, Ražnatović je sada gostovao u podkastu gde mu je voditelj, između ostalog, pomenuo i rivalku njegove majke Cece Ražnatović, Jelenu Karleušu, kao i njene pesme i koja mu je omiljena, na šta je on, pomalo u šoku, dao veoma interesantne odgovore.

- Pa stvarno ne postoji, stvarno ne postoji, niti ulazim u taj žanr - na konstataciju voditelja da "mu je najbolja Karleušina pesma, kada Jelena peva Cecu", Veljko je dodao:

Veljko Ražnatović

Foto: Ataimages

 

- Na primer, ali ni to ne bih voleo da čujem - rekao je on i dodao kako se ponašao u mladosti.

- Volim na tamburaše, volim na grčku muziku da odem. Uzmem onu listu pesama i onda tražim, hoću ovu, hoću ovo. Ma gde znam, ma kao klinac sam stvarno bio degenerik. Tada sam se i kockao i igrao onaj rulet. Jesam, ali i gubio sam - priznao je Ražnatović gostujući u "Laganom podkastu".

"Birajte šta ženite i molite se Bogu"

 

Veljko Ražnatović ne govori toliko često o svom privatnom životu, a sada je iznenadio svoje brojne fanove.

Naime, Veljko je otkrio do sada nepoznate detalje iz svog života i priznao kakav je bio nekada u poređenju sa ovim što je trenutno.

Njegove reči napravile su pravu pometnju na društvenim mrežama, pa dok su ga jedni hvalili, drugi su ga kudili. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading