DA JE HTELA DA SPAVA SA MNOM, NE BIH JE ODBILA! Poznata Hrvatica priznala sve o poljupcu koji je šokirao javnost
Foto: Alo/Printscreen

Poznata hrvatska pevačica i kantautorka Alka Vuica šokirala je javnost priznanjem da bi spavala sa zemljakinjom, starletom Nives Celzijus.

- Odavno smatram da su ljudi biseksualni i da seksualnost nije određena rodom. Naravno, istražujem i čudim se svemu što me uzbuđuje i opušta. Istražujem svoju prirodu i sve što me zanima jer sam znatiželjna i nisam glupa! Imali smo osamdesete koje su zapravo bile kod nas šezdesete. Otkrivali smo svoju seksualnost i nismo se libili ni sramili biti sa nekim ko nas je privukao, bilo muško ili žensko! Nažalost, nisam nikada spavala s Nives i mislim da je ona to ispričala samo zbog marketinga, jer da je htela zaista spavati sa mnom, ne bih je odbila - rekla je Alka, a preneli hrvatski mediji.

DA JE HTELA DA SPAVA SA MNOM, NE BIH JE ODBILA! Poznata Hrvatica priznala sve o poljupcu koji je šokirao javnost

Foto: Printscreen/instagram

 

Njena primedba da je "Nives to ispričala samo zbog marketinga" tiče se knjige "Gola istina" u kojoj je starleta još 2008. godine otkrila da je kao mala bila zaljubljena u Vuicu.

Procurio vreli snimak hrvatske starlete u krevetu

Namestila je frizuru, ugao kamere, legla na hrvatsku zastavu, a onda je u kadar uleteo njen kućni ljubimac. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

Želja joj se ostvarila šest godina kasnije - u novembru 2014. godine njih dve su se toliko sočno poljubile, da je kompletna javnost danima gledala fotografije tog "dodira". Istine radi, to je bilo za potrebe spota.

- Svi koji su čitali moju knjigu "Gola istina" znaju da sam kao devojčica, pre 20 godina, bila zaljubljena u Alku Vuicu. E, pa sad je došlo vreme da konkretno konzumiramo tu ljubav. To je bio moj prvi poljubac sa ženom, a Alka se jako dobro ljubi. Znam da će sada moje gej drugarice biti ljubomorne, jer ipak je Alka jedina ženska gej ikona - rekla je za tamnošnje medije Nives.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading