Teya Dora
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Ovogodišnja predstavnica Srbije na Evroviziji Teya Dora, gostovala je na Radiju S3 gde je sumirala utiske o proteklom takmičenju.

Kroz razgovor je otkrila sa kim bi nastavila da se druži i nakon takmičenja, a odgovor nikoga nije iznenadio:

- Sa Markom, Baby Lazanjom - rekla je Teya Dora, a s obzirom na to da se hrvatski predstavnik posle Evrovizije jako dobro kotira na svetskim top listama, Teya Dora ga je posavetovala kako sada da se ponaša, jer se i njena pesma Džanum našla među najslušanijima na svetu prošle godine.

- Poručila bih mu da odmah izbaci ili album ili EP. Barem neki sledeći singl, da samo nastavi ovako i da definitivno ide na turneju što mislim i da hoće da uradi, jer je sad taj trenutak i sad mora to da uhvati, jer ko zna kad će to opet biti. Nikad ne znaš - odlučna je bila Teya Dora.

Takođe, pevačica je izdvojila ko je po njenom mišljenju najfrajer i najatraktivnija devojka sa ovogodišnje Evrovizije, pa bez razmišljanja izdvojila atraktivnu Grkinju.

- Najdevojka je Marina Sati, iz Grčke - rekla je Teya, dok je za frajera ipak morala malo da razmisli.

- Najfrajer... Ja stvarno ne znam. Ajde Sliman. On je tako nekako... ima prelepe oči i trepavice.

Šta je Teya Dora rekla koji joj je najbolji komentar koji je Duška rekla tokom boravka u Malmeu, čiju hranu više voli, ali i koliko dueta će ostvariti nakon učestvovanja u ovom muzičkom takmičenju pogledajte u nastavku:

 

 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading