Nikola Rokvić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Nikola Rokvić pre 29 dana krenuo je na hodočašće put Grčke. 

Pevač se svakodnevno oglašava na društvenim mrežama gde sa javnošću deli trenutke kroz koje prolazi, a i pored iskušenja na koja nailazi tokom hodočašća, Nikoli je veliko olakšanje što ga posećuju dragi ljudi. 

Jedan od njih je i glumac Ivan Bosiljčić, koji se našao Rokviću na putu. Iako dnevno peške pređe veliku kilometražu, pevač mora da napravi predah, a sada je napunio baterije razgovorom sa Ivanom.

 

 

"Ima ljudi koji zbog bratske ljubavi izdvoje vreme, polete, slete, kao rajske ptice, donesu milost, radost i potvrdu, da čovek bez čoveka ne može! Moj brat Ivan Bosiljčić mi oplemeni srce. Hvala ti do večnosti", napisao je Rokvić. 

"Sličan se sličnom raduje! Obojica ste vredni divljenja", "Divno je videti dva muškarca uspešna u svim segmentima života. Umetnici, muževi, očevi" - glase neki komentari ispod objave.

Nikola je juče dočekao i kuma Vladimira, sa kojim je proveo divne trenutke. 

Bojana sprema Nikoli iznenađenje

Njegova porodica mu je velika podrška u ovom njegovom poduhvatu, a Bojana je juče spakovala kofere i sa decom krenula put Grčke.

Bojana se oglasila na svom Instagram profilu gde je objavila fotografiju koja je nastala ispred Aerodroma "Nikola Tesla" u Beogradu. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading