Lela Andrić
Foto: Alo/Printscreen

Lela Andrić, bila je jedna od najtraženijih folk pevačica tokom devedesetih godina, a mnogi iz sveta muzike su joj predviđali blistavu karijeru.

Lelini najveći hitovi su “Čarobnjakov sin” i “Tomo, majstore”, koji joj je napisao pokojni Šaban Šaulić.

Međutim, imala je veoma buran život, te joj je sudbina donela brojne nepredviđene situacije, a sa ožiljcima se i danas bori. 

Lela je bila 90-ih godina prošlog veka udata za bisnismena Srđana Adžemovića, a njihov brak je je bio vrlpo turbulentan. 

PEVAČICA ZAVRŠILA U ZATVORU ZBOG TEŠKE PREVARE Kriminalci hteli da je ubiju, ovo su svi detalji!

Printscreen

 

Pevačica je neretko strepela za sopstveni život, jer Srđan vrlo često bio na meti kriminalaca.

Njihova ljubavna priča nije dugo potrajala, a Adžemović je ponovo uplovio pre par godina u bračne vode, oženivši bivšu članicu grupe "Models" Nevenu Stamenković, ali i ova romansa je bila kratkog daha.

Nije krila da se druži sa ljudima iz podzemlja 

Sa druge strane, Lela nije krila da je imala prijatelje među ljudima iz podzemlja, kao i da je nekim bila čak i kuma.

- Družila sam se sa svima, i sa finim momcima, s kriminalcima, političarima, estradom. Ne znam zašto su me svi oni voleli, verovatno zato što sam bila iskrena. Najteže mi je bilo kad je ubijen moj kum Dugi, kao i Šljuka. Sva ta ubistva su se desila tokom prve godine mog braka sa Srđanom Adžemovićem - otkrila je pevačice pre nekoliko godina.

PEVAČICA ZAVRŠILA U ZATVORU ZBOG TEŠKE PREVARE Kriminalci hteli da je ubiju, ovo su svi detalji!

Printscreen

 

I naglašava da je, u stvari, njen suprug bio taj koga su tražili, te da je živela sve vreme u grču i strahu, jer je ljudima iz njene okoline život visio o koncu.

Ubice su zapravo jurile mog muža, pa su onda ubijali koga su stigli. Plašila sam se za svoj život jer nikad nisam mogla da znam da li će me neko ubiti na ulici, staviti mi bombu pod auto ili gađati kuću zoljom. Pretnje smrću smo dobijali stalno. Zato sam bila najsrećnija kad sam se razvela, ne zbog Adžema, nego zato što je to bio težak period mog života - zaključila je pevačica.

Svojevremeno je bila osuđena zbog prevare "teške" 140.000 švajcarskih franaka. 

Iako više nije toliko prisutna na estradi, i dalje izgleda fenomenalno i vrlo mladoliko. Njeni pratioci na društvenim mrežama joj konstantno dele prelepe komplimente, jer gde god se pojavi, besprekorno je sređena i zrači harizmom koja privlači ljude.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading