Veljko Ražnatović
Foto: ATA IMAGES/Foto: ATA Images

Veljko Ražnatović osvojio je bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u boksu, a pored toga dobio je i novčanu nagradu.

U javnosti se mnogo spekulisalo o tome da li je Veljko Ražnatović nakon ove osvojene titule dobio nacionalnu penziju, a on se sada ovim povodom oglasio.

- Niti znam, niti ulazim u to, negde je priča da ćemo svi dobiti nacionalnu penziju, negde je priča da samo olimpijske kategorije dobijaju, ali digla se velika pompa oko toga, osim ako vi hoćete da uzmete nacionalnu penziju, evropsko prvenstvo je 2026. godine. Nacionalna penzija kreće tamo od 40. ja mislim. To je to, ja sam odradio šta sam imao. Baviću se poljoprivredom, što bih odbio nešto za šta sam krvario. 86 kilograma nije olimpijska kategorija, 92, 71, 80, to su olimpijske kategorije i naravno super teška.

Veljko Ražnatović

Foto: Ataimages

 

Veljko je zatim i sumirao utiske o svojim protivnicima na ovom takmičenju.

- Bili su izvanredni ljudi, šampioni svojih država u prvom kolu, protiv Stivena Asa iz Estonije, u drugom kolu protiv Jakova on je Maldavac, sa njim sam imao meč za medalju i u trećem kolu protiv prvaka sveta i sad trostrukog prvaka Evrope, dobro je bilo klepanje, jeste da sam izgubio - rekao je Ražnatović pa dodao:

- Da sam malo bio svežiji bih ga sigurno još više ugrozio. U pet dana ja sam imao tri borbe, on samo jednu sa mnom. Pa dobro - istakao je bokser.

Dobio trećeg sina

Bogdana Ražnatović porodila se nedavno u Beogradu.

Supruga Veljka Ražnatovića na svet je donela sina u jednoj beogradskoj privatnoj klinici.

Mama i beba se osećaju dobro, a Bogdana je bolnicu došla u pratnji Cece, Anastasije i muža.

Podsetimo, Veljko i Bogdana Ražnatović roditelji su već dvojice sinova Željka i Krstana.

Alo!/Lagani.podcast

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading