OTKRIVENO KADA SE NATAŠA NINKOVIĆ VRAĆA U POZORIŠTE Glumica se onesvestila tokom probe, a sada je poznat datum njegov povratka
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Nataša Ninković se oporavlja nakon što je u petak kolabirala u pozorištu.

Posle nezgode na bini Nataša je prevezena u Urgentni centar, a sada je poznato kada će se vratiti poslovnim obavezama.

Nataša Ninković je u bolnicu došla u pratnji supruga Nenada Šarenca koji se nije odvajao od nje. Istog dana je otišla kući, a sada je mnogo bolje, pa očekuje da će se od ponedeljka vratiti poslovnim obavezama.

Nataša

Foto: Ataimages

 

Prvakinja Drame Narodnog pozorišta u Beogradu sluša savete stručnjaka i u krugu porodice odmara i opravlja se, a već od ponedeljka se vraća na pozorišnu scenu gde je među svojim prijateljima i kolegama, pišu domaći mediji.

"Ranjiva sam"

Nataša je jednom prilikom javno otkrila da je tokom celog života ranjiva.

- Dosta sam pisala dnevnike ranije i skoro sam ih našla i iznenadila se šta sam pisala. Tu su sve bili moji snovi i shvatila sam da sve što je mlada Nataša tada želela ja sam ostvarila i otišla i dalje od toga. Kad sam to videla, rekla sam sebi: kad budeš u nekoj krizi ili misliš da ti nešto fali, ovoga ćeš se setiti. U mladosti sam često bila buntovna, bila sam borac i to nije bilo lako za moje roditelje. Bilo mi je sve to teskobno i tesno, Beograd mi je bio mali, a ne Trebinje. I danas se suštinski ne razlikujem previše, ali se osećam ispunjeno i ostvareno - rekla je ona i dodala:

- Ceo život sam bila preosetljiva i nisam znala time da vladam. Mama me je zvala Kalimero, u smislu da sam samo plakala kad god me nešto povredi. I dan-danas sam ranjiva, samo što sam u poslednjih nekoliko godina naučila da se s tim nosim i sebi dajem dan ili dva da se s tim izborim. Ranije je to trajalo duže, ali sada ako me neko razočara, moram to da raščistim, ne mogu to napola. Onda kažem sebi: "Je l’ to tako - jeste", onda idem dalje.

Alo!/Kurir

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading