PRVA IZJAVA NATAŠE NINKOVIĆ NAKON NAPUŠTANJA BOLNICE Glumica otkrila u kakvom je stanju: "Deca su mi se uznemirila"
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Nataši Ninković pozlilo je juče tokom održavanja probe u pozorištu, nakon čega je hitno primljena u Urgentni centar.

Ninkovićeva se kratko zadržala u bolici, a sada se prvi put oglasila i otkrila kako se oseća. 

PRVA IZJAVA NATAŠE NINKOVIĆ NAKON NAPUŠTANJA BOLNICE Glumica otkrila u kakvom je stanju:

Foto: Ataimages

 

- Bolje sam danas. Deca su se uznemirila kada su videla vesti, sada sam dobro. Hvala vam, prijatno - rekla je kratko glumica.

"Ranjiva sam"

Nataša je jednom prilikom javno otkrila da je tokom celog života ranjiva.

- Dosta sam pisala dnevnike ranije i skoro sam ih našla i iznenadila se šta sam pisala. Tu su sve bili moji snovi i shvatila sam da sve što je mlada Nataša tada želela ja sam ostvarila i otišla i dalje od toga. Kad sam to videla, rekla sam sebi: kad budeš u nekoj krizi ili misliš da ti nešto fali, ovoga ćeš se setiti. U mladosti sam često bila buntovna, bila sam borac i to nije bilo lako za moje roditelje. Bilo mi je sve to teskobno i tesno, Beograd mi je bio mali, a ne Trebinje. I danas se suštinski ne razlikujem previše, ali se osećam ispunjeno i ostvareno - rekla je ona i dodala:

- Ceo život sam bila preosetljiva i nisam znala time da vladam. Mama me je zvala Kalimero, u smislu da sam samo plakala kad god me nešto povredi. I dan-danas sam ranjiva, samo što sam u poslednjih nekoliko godina naučila da se s tim nosim i sebi dajem dan ili dva da se s tim izborim. Ranije je to trajalo duže, ali sada ako me neko razočara, moram to da raščistim, ne mogu to napola. Onda kažem sebi: "Je l’ to tako - jeste", onda idem dalje.

Alo!/Blic

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading