jelena đoković
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Jelena Đoković redovno ističe kako je posvećena zdravom načinu života, treninzima i isbalansiranoj ishrani, a jednom prilikom se pohvalila rezultatima svega navedenog.

Naime, Jelena je svojevremeno na svom Instagram profilu objavila fotku sa plaže na kojoj je pozirala u minijaturnom kupaćem kostimu.

Pohvalila se činjenicom da je fotku napravio njen sin Stefan, a pozirala je u šarenom bikiniju, dok je mnogima zapalo za oko njeno izvajano telo i pločice na stomaku.

- Stefi je sada u fazi kada on želi da slika, a ne da ga samo mi slikamo. Uvek je on bio zvezda, a sada želi malo da i on drži kameru. Kada on slika mamu, mama je najlepša na svetu! Doduše, možete da vidite samo neke delove mene jer on kad slika, baš slika prst, ruku, jednu nogu, pesak... i tako - napisala je tada ona, i tako oduševila svoje pratioce.

Posvetila pesmu Novaku

Žena Novaka Đokovića iznenadila je sve objavom na Instagramu.

Jelena je slušala radio dok je vozila auto, a u jednom trenutku je počela pesma "Sećam se prvog poljupca", koja ju je bacila u trans.

Jelena nije skidala osmeh sa lica i bila je izuzuzetno raspoložena, a mnogi su primetili i njen atraktivni stajling.

Kao neko ko uvek praktikuje sveden stajling, Jelena je sada na sebi imala pocepane farmerke i običnu belu majicu. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Zoki

18.05.2024 18:52

Dzabe ravan stomak kad kosti strce na sve strane. Zbog cega se o ovoj zeni uopste pise? Udala se bogato na trudnocu i to joj je uspeh u zivotu. Ova nikog ne iteresuje.