Dragana Mirković
Foto: Printscreen/Foto: HappyTV

Dragana Mirković podnela je papire za razvod od Tonija Bijelića sa kojim je bila više od dve decenije u braku, a iako je proces pokrenut tek sada, pevačica i biznismen ne žive zajedno od 2021. godine.

Par se dugo pretvarao da je među njima sve u redu, te su se od tada nekoliko puta pojavili zajedno, slavili ćerki rođendan, a bio je i na njenom nedavnom koncertu.

Neposredno nakon što je on napustio porodični dom pre tri godine, Dragana Mirković je pričala da joj je 2022. godina bila teška godina.

- Bilo je lepih trenutaka, ali kao i svima, nije bila baš najsjajnija. Više bih volela da je zaboravim ovu godinu i nadam se da će nam 2022. biti mnogo bolja i bez svega ovoga što se dešava. U privatnom životu je takođe bilo sve savršeno, deca su odlični učenici i sve je kako treba - istakla je ona i priznala da svoju iskrenost smatra manom.

- Mnogo puta me je to koštalo, ali ja od toga ne odustajem. Uvek ću biti iskrena. Da promenim sebe, ne želim i mislim da me treba voleti ovakvu kakvu jesam i zaslužujem da me ljudi vole, između ostalog, i zbog te iskrenosti - rekla je ona tada i otkrila da je u životu najviše povređuje nepravda, te da često plače.

- Često plačem. Laži me dovedu do suza, a naročito one najgore, zlonamerne laži. Uvek se pitam čime sam ja to izazvala i zaslužila, to možda deluje detinjasto i naivno, ali bez obzira i uprkos svima, ja i dalje ne želim da se menjam - dodaje pevačica za Alo!.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading