Ana Nikolić
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Kao bomba odjeknula je vest da su navodno Ana NikolićGoran Ratković Rale u emotivnom odnosu.

Ova vest zatekla je mnoge, a naročito njegove komšije.

- Rale je sa njom? Kuku... Verovatno je sa njim zbog para, on ima novca, radio je sa dosta poznatih pevača, to znate. Kakva je nekada Ana bila, najbolja riba na estradi, a sada je propala - rekla je komšinica, pa se prisetila ko je sve od poznatih prošao njihovom ulicom.

- Viđali smo ovde i Željka Samardžića, Minu Kostić, Cakanu, nju nisam prepoznala, a glas joj je još uvek isti - istakla je i dodala:

- Mnogo je Rale dobar, fin i kulturan. Poslednji put sam ga videla za praznike, išao je u prodavnicu po jaja. Nju još nisam srela, baš ste me sada iznenadili.

Većina ljudi je znala da su dobili novu komšinicu, prenose domaći mediji.

- Nismo videli kada je unosila stvari, mislim da je to bilo, što se kaže, iz dana u dan po malo. Anu sam nekoliko puta srela i nije bila raspoložena, ili možda samo nije fan komšija. Ne dopada mi se njena energija, jako je mračna. Mada, deluje da se njih dvoje lepo slažu, ali ona više nije onakva kakvu smo je svi upamtili - rekla je jedna komšinica koja je želela da ostane anonimna.

- I njena ćerka Tara je sa njima. Rale joj sve udovoljava, on voli decu, inače je prema svima veoma prijatan, a najmlađima se naročito uvek obraduje - istakla je gospođa, a jedan stariji komšija je otkrio šta se to nalazi u kesi iz prodavnice kada pazari Rale:

- Rale je jako fin momak, malo znam o Ani, čujem šta mi drugi okolo kažu, pa ne znam šta da mislim. Njegova rutina je uvek ista, duže spava, prošeta do radnje, posle ode svojim putem. Sada su kese nešto veće, zbog nove devojke i njene ćerke, uvek su tu cigare, slatkiši - rekao je, a jedna devojka ju je srela kada se fotkala za Instagram.

- Pa to je bilo jako zanimljivo, volela bih da sam tako opuštena kao Ana! Potpuno je slobodna, nema blama da ispozira bilo kako. Sada je tek malo upoznajem, ovako izdaleka, i jedino mogu da kažem da mi je žao zbog svega što joj se događa - zaključila je

Ana Nikolić

Foto: Ataimages

 

Deluje da Anu komšije nisu baš najbolje prihvatile.

- Navikla sam na nasmejanog i kulturnog Raleta, pa sam tako mislila da će mu nova devojka, kada god je bude imao, bar biti kulturna. Ana je nekoliko puta prošla pored mene i nijednom nije rekla “Ćao”, “Dobar dan”, “Doviđenja” - rekla je devojka iz suseda za Blic. 

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading