OVO JE POSLEDNJI PUT DA VAM KAŽEM... On je važio je za omiljenog voditelja, a zbog bolesti je morao da se oprosti od gledalaca!
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Voditelj Dejan Pantelić godinama je vodio emisiju "150 minuta" na Prvoj televiziji, a krajem prošle godine oprostio se od gledalačke publike. 

Naime, voditelj se u januaru prošle godine oprostio od gledalaca koji su ga gledali u pomenutoj emisiji.

- Ovo je poslednji put da vam kažem: Ostanite uz Prvu i uz emisiju 150 minuta, i da ćemo se gledati ponovo - rekao je Dejan Pantelić.

Usledilo je objašnjenje omiljenog TV voditelja, koji je otkrio da se povlači sa malih ekrana i da na svoju tri decenije dugu karijeru stavlja tačku.

Iako je nagovestio da se neće u potpunosti odreći televizije, te je kasnije otkriveno da je sada iza kamere.

- Izvinjavam se gledaocima na promuklom glasu. Došla su na naplatu sva ona zračenja, hemioterapije, operacije......Trudiću se da u narednom periodu pronađem adekvatno mesto iza kamera. Hvala sto brinete - napisao je on na društvenoj mreži Instagram.

Naime, on sada radi na televiziji, i to u režiji, što mu očigledno prija i savršeno leži. Njegova nova televizijska kuća je "B92", a zaposleni su oduševljeno dočekali Dekija.

Dejan Pantelić

Foto: Printscreen/instagram

 

Jednom prilikom je na Instagramu isplivala fotografija Dekija sa kolegama sa radnog mesta, a nema sumnje da se sa novim kolektivom sjajno zabavlja.

Blic

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading