Jovana Jeremić
Foto: Printscreen/Printscreen

Jovana Jeremić progovorila je na temu oženjenih muškaraca koji su joj se udvarali.

- Jesu, jesu, to je istina! Ima ih sa javne scene... Muškarci gledaju na razvedenu ženu kao na ženu druge kategorije - rekla je Jovana na početku.

- Ja se nisam razvela da bi bila švalerka nijednom muškarcu, a što se tiče zauzetih, mnogi su se opekli samo da znaš... Neke žene, kada sve ovo jednom prođe, treba da idu u crkvu da mi pale sveću što im nisam raskućila brakove - jasna je bila Jovana Jeremić.

- Ja sam najviše sujete osetila u fazi mog uspevanja. Ne na "Pinku", na "Pinku" su drugačiji, ipak traži zvezde... Ja sam najgore momente imala ranije, tamo gde sam nekada radila, ja sve poštujem... Ja sam imala mnogo problema sa isfrustriranim ženama, jer mene vole samo moćne i ostvarene žene - kazala je ona za emisiju "Intimna pitanja".

Jovana Jeremić otkrila najčudnije mesto na kom je imala intimne odnose

Jovana Jeremić poznata je po tome što nema dlake na jeziku, te je tako jednom priznala koje je najčudnije mesto na kom je vodila ljubavi.

Kako je otkrila, ne voli da eksperimentiše, te se drži proverenih stvari.

- Nećeš mi verovati, to je krevet. Svako bi za mene pomislio različite stvari. Ja sam neko ko voli da vodi ljubav u krevetu, ne volim da isprobavam druga mesta, jer mi je neudobno. Pokušavala sam, priznajem - rekla je Jovana, pa objasnila:

- Pokušavala sam u autu, na prednjem sedištu i to samo jednom u životu i onako nije top za mene. Ja najviše volim krevet jer onda mogu da se razletim. Za sebe volim da kažem da sam umetnica u poslu i umetnik u ljubavi - istakla je Jeremićka, a više o tome pročitajte ovde. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading