Marina Tadić
Foto: Alo/Alo

Marina Tadić za sebe kaže da je žena-mangup i da je naučila da se kroz život sama bori.

- Nisam od onih žena koje čekaju da im neko pomogne, ako nešto ja to sama i uradim. Nije to baš uvek dobro, možda treba nekada reći da nešto ne znate, malo prepuste i drugima da urade nešto - savetuje Tadićeva.

Ona je gostujući u našoj emisiji "U ringu" govorila o borbi za potomstvo, o braku i vaspitavanju ćerke. Otvoreno je pričala o ljudima koji su je izneverili. Ističe da je imala dosta pauza tokom karijere jer se preispitivala da li da li sa tim poslom treba da nastavi:
- Volim da sam na toj sceni, sve okolo ne volim. 20 godina sam u muzičkom svetu, nije to ni malo i nije za bacanje. Dve decenije sam tabala taj put, nije vreme za odustajanje, već je vreme da publici priredim nezaboravno veče i druženje na koncertu.
Govreći o muško ženskim odnosima, Marina ističe da se dosta toga promenilo.
- Ono što je ostalo jeste činjenica da žene i dalje više plaču. Ali, plaču i muškarci. Nije to baš da su oni kao ta jači pol što im je dodeljeno, sad sigurno nisu jači pol, možda su pre bili ali sad nažalost nisu - mišljenja je Tadićeva.
NE ZNAJU DA PROMENE SIJALICU Marina Tadić

Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

 

"Ne znaju da promene sijalicu"


Dodaje da žene danas dosta greše: 
- Same su sebi uskočile u stomak. Htele smo ravnopravnost, htele smo da radimo isto kao muškarci. Napravljen je taj ideal da žena treba da bude  idealna, da bude lepa, obrazovana, da bude kuvarica... A muškarci samo treba da budu muškarci. Danas muškarci ne znaju da promene sijalicu! Zovu majstora! I onda žena uzme, pa sve sama uradi i naravno da puca. 

Marina

Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

 

Zbog iskrenosti često su je napdali i osporavli, međutim, Tadićeve ne želi da bude od onih koji menjaju mišljenje da bi se dopali okolini.
Koliko ju je koštala istina, koja je najbolnija lekcija koju je naučila u životu, možete čuti u emisiji "U ringu" koja se emituje svakog petla u 20 sati na Alo! YouTube kanalu.

Alo!/T.K.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading