Mirjana Antonović
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Mirjana Antonović, bivša ljubavnica Miroslava Ilića, doživela je saobraćajnu nezgodu.

Naime, Mirjana se oglasila na svom Fejsbuk profilu i otkrila da je usled nezgode slomila prst.

- Slomila sam prst na putu između Splita i Bola. Od sestre sin David je vozio manualno auto i naglo zakočio. Moja ćerka Doktor je improvizovala sa turpijom za nokte - napisala je i pokazala povredu.

Povređena Mira Antonović je završila u bolnici gde je dobila gips ili longetu i lekove protiv bolova.

U komentarima su joj mnogi pratioci poželeli brz oporavak.

Sudila se sa Miroslavom Ilićem godinama

Podsetimo, Mirjana Antonović, koja se godinama sudila sa pevačem Miroslavom Ilićem oko očinstva nad sinom Devinom, otkrila je da je Viši sud u Beogradu, po drugi put, odlučio u korist nje i njenog naslednika.

Miroslav Ilić

Noel Creators

 

- Dobro jutro dragi prijatelji! Da vas na brzinu obavestim da je Viši sud u Beogradu, po drugi put, odlučio u NAŠU korist. Miroslav je u medijama izjavio da ne razume kako sud može da dođe do odluke da je on Devinov otac bez njegove saglasnosti da priloži DNK. Kad čovek koristi i krije se iza zastarelog zakona i odbija da prinese svoj DNK, sud mora da odluči na bazi svedoka, slika, i mnogobrojnih drugih dokaza. Posle svega je ipak Viši sud, po drugi put, zaključio da su Devin i Miroslav otac i sin. Nećete verovati!!! Miroslav je ponovo predao žalbu na Apelacioni sud. Nadamo se da ce njegovi na Apelacionom sudu ipak biti pravedni i konačno staviti pečat na Miroslavljeve prazne manipulacije, napisala je ona u objavi na Fejsbuku.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading