Sanja Mrinković
Foto: Printscreen/Printscreen

Stanija Dobrojević bila je gost kod Sanje Marinković, a o tom gostovanju i dalje se priča. 

Jedan isečak iz emisije počeo je da kruži mrežama brzinom svetlosti, a korisnici su osuli paljbu po voditeljki zbog reči koje je uputila gošćama, pre svega Staniji. 

Sanja Marinković je Staniju direktno upitala šta radi kada joj na ulici priđe majka sa ćerkom od 10 godina, navodeći na to da Stanija ne može da joj bude dobar uzor. 

- Priđe majka sa ćerkom da se slika sa nekom od vas, i devojčica ima 7,8,9,10 godina... Ja negde lično mislim da, ni ti Stanija, i nema veze ovaj imidž koji sad imaš, niti bilo koja od vas ne treba da bude uzor devojčici od 7,8 godina - započela je Sanja Marinković. 

- Znaš kako Sanja, reći ću ti iskreno... - pokušala je da odgovori Dobrojevićeva, ali ju je voditeljka presekla. 

- Šta mene zanima? Da li je tebi nekad palo na pamet da kažeš toj mami "Izvinite gospođo, ali što Vi stavljate to dete da se slika sa mnom, zašto ste pustili dete od 8 godina da joj neka devojka od 25, koja je prešla neke granice čak i svoje lične, ličnih nekih moralnih vrednosti, nije njoj mesto tu, eto ima crtani film, neke druge stvari, pozorište lutkarsko - pričala je Sanja, a onda je Dobrojevićeva uspela da kaže da smatra kako je sve do roditelja. 

Stanija Dobrojević

RED TV PRINTSCREEN

 

- Da li si ti rekla toj mami "Izvinite, s Vama mogu, ali ne sa ćerkom" - poručila je voditeljka. 

Komentari ispod snimka su krenuli da se nižu neverovatnom brzinom, a mnogi smatraju da je ovaj voditeljkin potez krajnje neukusan. 

- "Ti si Sanja mnogo bezobrazna kakav si ti uzor kad njih takve pozivaš u goste i onda im držiš moralne pridike, ni sama nisi uzor nikome...", "Pa zašto ih zoveš u emisiju, kakvo licemerje", "Sanja, kultura 0!", "Kakav je ovo monolog, predavanje..." - pisali su izrevoltirani korisnici na mrežama. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mara

17.05.2024 10:39

Potpuno je Sanja u pravu,ali i mediji ne bi trebalo da takvim devojkama daju toliko prostora.Šta će joj ona u emisiji.