Cipka
Foto: Alo/Alo

Ogromna tragedija zadesila je pevačicu Aleksandru Tadić Cipku, njen suprug Nebojša Jarin Stojićević, preminuo je danas od posledica infarkta, i to nepuno 40 dana pošto je sahranio rođenog oca.

- Ovo je strašno i jezivo. Čovek iznenada preminuo, a njegovom ocu nije se navršilo ni 40 dana od smrti - rekao je izvor blizak Aleksandri.

Nebojša je bio poznat u svom kraju, u Šapcu, kao bogati biznismen i vlasnik firme koja se bavi uvozom, prodajom i remontom polovne i nove pekarske opreme i mašina. Prema pisanju domaćih medija, poslovao je kako u Srbiji, tako i u susednim zemljama kao što su Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Slovenija, Makedonija, Rumunija, Mađarska pa i Italija. Bio je i direktor javnog preduzeća "Infrastruktura" zaduženog za investicije grada Šapca.

Cipka ga je oduvek predstavljala kao ljubav svog života, a venčali su se u tajnosti nakon više od 10 godina zabavljanja. 

 

 

Jednom prilikom, pevačica je pričala da joj se nakon udaje život iz korena promenio

- Nisam verovala da će život da mi se toliko promeni. Imam još puno dodatnih obaveza, da ne kažem, bračnih, već porodičnih i kućnih poslova, tako da mi se čini da sam samoj sebi još više posla natovarila. I naravno, moj muž je taj koji u kući vodi glavnu reč - priznala je Cipka tada za domaće medije.

Alo!/Kurir 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading