Ceca Ražnatović
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Već neko vreme spekuliše se o tome da pevačice Ceca Ražnatović i Goca Božinovska nisu u dobrim odnosima iako su njihovi sinovi veoma dobri prijatelji, a maltene i rod od kada su zasnovali porodice sa sestrama Bogdanom i Bojanom Rodić.

Ceca je nedavno rešila da progovori o odnosu sa pevačicom i stavi tačku na nagađanja.

- Uopšte se na bavim tom temom. Piše se da nisam u dobrim odnosima sa Gocom Božinovskom, ali sve su to gluposti. Nemam nameru da se svakodnevno pravdam, ja odlično znam ko sam i ne obazirem se na tračeve. To ne remeti moj mir - rekla je pevačica jednom prilikom u emisiji "Ekskluzivno" .

Ove spekulacije dodatno su podgrejane time što se Ražnatovićka nije pojavila u Surčinu na proslavi rođenja unuka Goce Božinovske.

Spektakularni vatromet i žurka u domu Ražnatovića

Ražnatovići su sinoć u vili na Dedinju organizovali gala slavlje povodom rođenja trećeg sina Veljka i Bogdane, a proslava j trajala do duboko u noć.

Naša ekipa našla se na licu mesta, organizovan je spektakularan vatromet, Anastasija je došla iz Sevilje kako bi bila uz porodicu, a na spisku zvanica našao se veliki broj javnih ličnosti iz svih sfera života. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading