Sandra Afrika
Foto: Alo/Alo

Sandra Afrika otvoreno govori o privatnom životu i ljubavnim problemima, a za naš dnevni list otkrila je da je zbog ljubavi bila spremna na sve.

Kako je objasnila, velika ljubav dogodila joj se samo jednom.

- Naravno da sam zbog ljubavi padala u komu. Mislim da je svaka devojka u životu doživela to da zbog dečka padne u komu, u bukvalnom smislu. To su velike ljubavi koje ti se dese, zasad, jednom u životu. Do sada sam imala jednu veliku ljubav i shodno s tim mi se desilo da padnem u komu. To su prosto normalne stvari, sve je to život - rekla nam je pevačica, i priznala da se kaje što za osamnaest godina karijere nije kupila stan. 

- Tačno je da živim u iznajmljenom stanu na Novom Beogradu, ali trudiću se da to promenim u bližoj budućnosti. Radim već osamnaest godina i žao mi je što se do sada nisam stambeno obezbedila. Žena sam boem. Volim da izađem u kafanu, čujem dobru muziku, da popijem koju i da kolegama dam bakšiš. Ostavila bih sve do poslednjeg dinara i dajem na svaku pesmu. Volim te neke starije hitove više od novih. Kad me neko pogodi, dajem mu dušu, a ne sve pare koje imam. To je stvar koja se nikada neće promeniti, ali trebalo bi da malo poradim na svom životu i da ga skockam - zaključila je Sandra za Alo!.

"Ljubavnica mog dečka me je dočekala u vešu"

Osim toga, pevačica je u emisiji „Amidži šou“ progovorila o raskidu sa fudbalerom Vladimirom Volkovom kog je uhvatila u prevari.

- Nakon što sam raskinula s dečkom, mi smo ostali u nekom odnosu, ali ne toliko ozbiljnom. Došla sam ispred njegovog stana, a onda sam pozvonila, dotična je otvorila vrata. Bila je samo u donjem vešu. Ona se pohvalila time da je ona želela da mi otvori vrata, a on nije. Reč je o devojci sa javne scene - istakla je Afrika.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading