Tanja Savić
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Pevačica Tanja Savić blista otkad se udala za jedanaest godina mlađeg pilota Muhameda Mukija Bešića, a najnovijim fotogafijama pokrenula je nagađanja da je u drugom stanju.

Fotografije je objavila na svom Instagram profilu, a osim brojnih komplimenata, mnogi njeni fanovi su se zapitali: "Je li ovo Tanja Savić trudna?"

Pevačica za sada nije ni demantovala, ni potvrdila ovu informaciju. 

Tanja Savić

Foto: Printscreen/instagram

 

Inače, pre dve nedelje u domaćim medijima se pojavila vest o njenoj udaji, a povod je dala ona sama.

- Moj suprug je zaista divan... Mogu da kažem, niko ne zna za nas da smo više od dve godine zajedno i ovo je ekskluziva - rekla je u jednoj televizijskoj emisiji Tanja. Istog trena, usledile su čestitke, mnogi su njoj i Mukiju poželeli mnogo sreće u zajedničkom životu.

Istom prilikom je otkrila detalje iz njihove veze, između ostalog, istakla je da joj Muki pomaže da sinove izvede na pravi put.

Tanja Savić

Foto: Instagram

 

- Nas dvoje puno radimo na našem odnosu, mnogo radimo i sa decom. Gledamo da ih izvedemo na pravi put - rekla je Savićeva, koja iz prethodnog braka sa biznismenom Dušanom Jovančevićem ima sinove Maksima i Đorđa. Tanja i Dušan su imali buran razvod i pevačica je vodila dugu bitku za starateljstvo nad sinovima.

Sada je to ružna prošlost, baš kao i glasine da je porodica njenog partnera protiv njihove ljubavi.

Pevačica u tajnosti izgovorila sudbonosno "da" 11 godina mlađem partneru

Tanja Savić udala se u tajnosti za 11 godina mlađeg partnera Muhameda Mukiju. Pevačica je sada prvi put iskreno govorila o ljubavi, a svojom izjavom zbunila mnoge. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

 

- Pisalo se da od mog partnera otac ne odobrava našu vezu. Međutim, njemu je otac preminuo kad je on imao 12 godina. To mu je donelo tu borbenost i sve ono što je danas - rekla je za domaće medije pevačica.

BONUS VIDEO:

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading