Ceca
Foto: Alo/Dejan Briza

Bogdana Ražnatović juče je rodila treće dete, sina, kojem su ponosni roditelji dali ime Isaija. 

Sinoć je u vili Ražnatovića na Dedinju upriličeno gala slavlje povodom rođenja Veljkovog naslednika, na kojem su prisustvovali brojni prijatelji, porodica, ali i Cecine kolege sa estrade.

Ceca je u jednom trenutku izašla sa slavlje i sa okupljenim medijima podelila utiske. 

Otkrila je da želi još unučadi, a potom progovorila o nesvakidašnjem imenu za naslednika, za koje su se opredelili Veljko i Bogdana.

Presrećni smo svi, imamo puno gostiju. Ne postoji ništa lepše što čoveku može da se desi. Šta je Božija volja, to će biti. Bilo bi lepo da dobiju devojčicu - počela je Ceca, a potom otkrila da se čula sa Bogdanom odmah nakon porođaja:

Ceca

Dejan Briza

 

- Odlično, čule smo se više puta danas. Brzo se probudila iz anestezije. To je žena zmaj, nisam ni sumnjala - rekla je pevačica, a potom progovorila o nesvakidašnjem imenu, koje su Bogdana i Veljko dali nasledniku:

- Što bih se pitala za Veljkovo dete. Prelepo je ime i nesvakidašnje, bila sam iznenađena kada su njih dvoje odlučili da daju to ime - rekla je Ceca, koja je otkrila zašto Nemanja Gudelj nije mogao da prisustvuje slavlju: 

Ceca

Dejan Briza

 

- Srce mi je puno, žao mi je što Nemanja nije tu, još uvek traje Svetsko prvenstvo - rekla je ponosna pevačica, a potom otkrila da li joj smeta kada je oslovljavaju sa "baka":

- Stvar je ljubavi i odnosa. Nema potrebe da me zovu baka, postoje mnogo lepša imena - iskrena je bila Ceca.

Pevačica je priznala da bi Arkan bio ponosan, jer su im deca izrasla u normalne ljude.  

Naravno da bi bi ponosan, ne postoji nijedan jedini razlog da ne bude ponosan. Deca su nam izrasla u zdrave, normalne ljude... U ljude u koje smo i planirali nas dvoje kako treba da odrastaju i kako da se formiraju, ja sam Bogu zahvalna da su mi molitve i želje uslišene i ne tražim ništa više.

Ceca

Dejan Briza

 

 

Spektakularan vatromet 

U jednom trenutku zvanice su izašle na ulicu, blokirale istu, a kum je organizovao spektakularni vatromet koji je obasjao Dedinje i Beograd!

Prizori su bili nestvarni, Veljko i Ceca nisu mogli da sakriju sreću i emocije, a u jednom trenutku pojavila se i Anastasija.

Ražnatovići

Foto: Alo!

 

Ona je ipak doputovala iz Sevilje kako bi bila sa porodicom, a više o tome pročitajte ovde

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading