Ceca Ražnatović
Foto: Alo/Foto: Alo!

Gosti polako pristižu u vilu Ražnatovića na Dedinju, gde je organizovano veliko slavlje povodom rođenja Veljkovog i Bogdaninog naslednika.

Ceca je stigla u poslednjem trenutku, budući da je snimala emisiju, a odmah za njom stigli su i Petar Mitić i Ivana Pavković, koji će večeras i zabavljati goste.

U jednom trenutku je stigao i Cecin zet, Predrag Ocokoljić, koji je vešto pokušao da izbegne medije, a stigao je i Ražnatovićkin saradnik i prijatelj, Stevan Radivojević.

Ne sumnjamo da će proslava trajati do ranih jutarnjih časova, a u jednom trenutku naša ekipa snimila je i Veljka, koji je izašao da dočeka goste.

Ražnatoviću su cepali majicu ispred vile, budući da je zvanice čekao ispred, kako to običaji i nalažu, a bokser nije skidao osmeh sa lica.

Ceca u opuštenom izdanju

Naša ekipa nalazi se ispred njihove vile na Dedinju, a u jednom trenutku stigla je i Ceca Ražnatović, koja je okasnila, budući da je imala snimanje emisije.

Ražnatovićka je bila u totalno kežual izdanju, osmeh nije mogla da sakrije, a nakratko je i pozirala okupljenim medijima. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading