jovana jeremić
Foto: Alo/Alo!/Aleksandar Nalbantjan

Zerina Hećo, bivša rijaliti učesnica je krivično gonila nakon što ju je Jovana Jeremić u svojoj emisiji "stavila u isti koš" sa prostitutkama i starletama.

Naime, Zerina je u tužbi tražila odštetu od 450.000 dinara i javno izvinjenje.

Suđenje je danas završeno, a Jovana je oslobođena optužbi.

Alo! redakcija stupila je u kontakt sa Jovanom Jeremić a ona je poručila sledeće.

- Neću više otkrivati sa kim se sudim jer neću da dajem reklame drugoj strani. Ovo je samo početak mog obračuna sa takvim pojavama. Kreće haos, sve preko suda. Shvatila sam da mi moje nesuđeno zanimanje mnogo dobro ide. Taman vidim kolege u sudu sa klase, popijemo kafu i pobedim nuspojave u društvu. Ja sam po malo i mastermind prava i advokature u skladu sa mojim ocenama u indeksu. Sav novac od suda na ovim sporovima ide domovima za nezbrinutu decu. Zelim da se zahvalim advokatu Nemanji Kovacevicu koji me u svemu prati. Mi smo tim - izjavila je Jovana Jeremić za Alo!.

Inače, voditeljka se danas oglasila na svom Instagram profilu.

- Pobeda! Oslobađajuća krivična! Neke "pojave" samo sud rešava. Nikom viče neću dozvoliti da se tako lako kači na moje ime. Moje ime je moja firma i moj lični brend. Čak i protivnike biram koji mogu da dodđu u konetkst i budu u istom rdu teksta s mojim imenom i prezimenom. Kakvi su ti protivnici, takav si igrač. Zato, ne može svaki šljam kojem treba popularnosti i ima krizu para i morala da se dovodi u kontekst sa Jovanom Jeremić. Ja biram sa kim ratujem. I to mora kod mene da se zasluži - napisala je Jovana.

Alo! A. J. 

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading