Bogdana i Veljko sa sinovima
Foto: Privatna arhiva/Foto: Printscreen/instagram

Veljko i Bogdana Ražnatović danas su dobili trećeg sina, a pre nego što im se 2020. godine rodio prvi naslednik Željko, njeni roditelji su za unuče pripremili bogat poklon. 

Prema pisanju domaćih medija, Danijela i Bogdan Rodić su rešili da prvom unuku poklone 10.000  evra. Plan je bio da taj novac uplate detetu na račun, a da ono njim raspolaže kad napuni 18 godina.

Danijela i Bogdan Rodić

ATA Images

 

- Rodići su poznati po tome da su veoma vredni i pošteni i komšije iz Titela imaju samo reči hvale. Od jutra do mraka posvećeni su poslu, svakodnevno se bave farmom pilića, koje prodaju na pijaci. Njihov rad i trud se tokom godina isplatio, pa su uspeli da zarade novac, koji pametno ulažu. Kada je Bogdana ostala u drugom stanju, dugo su razmišljali šta da poklone bebi, s obzirom na to da će kod Ražnatovića imati i "od ptice mleko". Posle razgovora, došli su na ideju da je novac najbolje rešenje. Oni su presrećni što je prvo pa muško - otkrio je za domaće medije prijatelj porodice Rodić.

Kada su mediji pozvali Rodiće da provere ovu informaciju, Danijela je nije ni demantovala, ni potvrdila, uz komentar da "ne valja o tome da se govori dok se beba ne rodi". 

- Još je rano da pričamo o tome, a i takva stvar treba da ostane samo u porodici. Neka sve prođe kako treba, pa ćemo sve drugo lako - rekla je Bogdanina majka Danijela, dok je njen suprug otkrio da će, čim unuku stigne, napraviti lom. 

 

Istina o porodici Rodić, komšije otkrile sve detalje 

Ekipa Alo.rs nalazi se u naselju Titel, rodnom mestu supruge Veljka Ražnatovića - Bogdane. Dok se u porodičnom domu Rodića priprema veliko slavlje povodom rođenja unuka folk dive Svetlane Ražnatović - Željka, porazgovarali smo sa komšinicama Cecine snajke.

Četiri bake koje žive nedaleko od Rodića otkrili su nam detalje o Bogdani, njenim roditeljima i sestrama. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

- Ma, kad se rodi unuče, biće lom! Nećemo se trezniti. To ne možemo da dočekamo. Samo neka nam je živo i zdravo, i neka su nam ćerka i zet dobro. Kad je njima lepo, i nama svima je dobro - rekao je Bogdanin otac za medije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading