MARKO (17) KOJI JE POGINUO KOD ČIKAGA JE KUMČE ŠABANA ŠAULIĆA! Goca van sebe od tuge, izustila samo jedno!
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Mladić Marko Niketić koji je poginuo u Čikagu je kumče Šabana Šaulića, a povodom strašne tragedije oglasila se pevačeva udovica Gordana.

Ona kaže da je na lekovima i da su je deca savetovala da ne gleda fotografije nesreće i da ne čita vesti vezane za istu.

- Od sinoć sam na lekovima za smirenje. Užasna je tragedija ono što se desilo našim kumovima, svi smo duboko potreseni - počela je Goca.

- Deca su mi rekla "Nemoj da čitaš vesti i gledaš slike"... Odmah su mi se u misli vratile slike smrskanog automobila. Ponovo sam proživela trenutke kada su mi javili da Šabana više nema - objasnila je Gordana.

- Marko je bio divan dečak, život je bio tek pred njim, i da ovako strada na kućnom pragu... Nema reči kojima bih opisala tugu koju svi osećamo. Molim vas, nemojte me više ništa pitati, upravo planiramo ko će i kako da ode na sahranu, da budemo uz kumove - zaključila je udovica Šabana Šaulića za Kurir.

 

Prema rečima zvaničnika, do sudara dva vozila došlo je u nedelju uveče oko 23 sata, kada je mercedes, kojim je upravljao Marko, pri velikoj brzini udario "mustang". Od siline udarca mercedes je prepolovljen.

Marko je bio maturant i učenik srednje škole The Glenbrook South. Bio je dobro poznat i cenjen učenik, preneli su američki mediji.

"Bio je najiskreniji čovek kojeg sam ikada sreo", rekao je Preston Šut, bliski Niketićev prijatelj.

Tragedija se odigrala u poslednjim nedeljama školske godine, samo nekoliko dana pre mature, zakazane za subotu, 18. maja i diplomiranja u nedelju, 2. juna.

"To je bio moj najbolji prijatelj i teško mi je da prihvatim šta se desilo", rekao je Šut.

Marko je vozio srebrni mercedes koji se pri udaru prepolovio.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading