Jelena i Duško
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Ćerke pop dive Jelene Karleuše i Duška Tošića u žiži su medijskog interesovanja od prvog dana svog rođenja. 

Pojavom društvenih mreža fokus na obe mezimice pevačice i fudbalera je znato veći. Mediji ih prate u stopu, njihove aktivnosti, modni odabiri, fotografije sa putovanja zauzimaju veliki medijski prostor, a sve u cilju da se bar malo dotakne svakodnevnica i realnost Jelene Karleuše

Za razliku od mlađe Nike, koja je otvorila TIk Tok i tamo je vrlo aktivna, starija Atina kao da se u poslednje vreme malo umorila od novinskih naslova.

Naime, Atina i Nika pohađaju privatnu osnovu i srednju školu i za sad su odlični đaci.

Sigurno je da one u razgovoru sa roditeljima već dele nekakve želje za koje će najverovatnije doznati tek kada bude bilo potrebno da upišu studije.

Jelena se jednom osvrnula na taj segment svoje privatnosti i istakla da će se njene mezimice školovati u inostranstvu.

- Jedno je sigurno, naše ćerke će se školovati u Londonu ili u Americi - rekla je davno Karleuša, koja naslednicama želi samo najbolje, a budući da one nastavu pohađaju dvojezično sigurno je da im neće biti teško da se prilagode životu van Srbije.

Već sada one obožavaju da putuju i istražuju nepoznate predele, kulture i gastronomiju.

Jelena im je vrlo posvećena, a upravo zbog njih i njihovog zdravog razvoja još uvek se nije odlučila da pristane na razvod sa Duškom Tošićem, sa kojim kako tvrdi razgovara preko advokata, dadilje i dece.

- Ustajem u pola sedam ujutru, one doručkuju, vozimo ih u školu. Kada se vrate, ručamo zajedno. Trudim se da radim sa njima domaće zadatke, da se podsetim onoga što sam radila u školi i u čemu sam bila dobra – istorija, biologija, engleski, srpski. Gledamo filmove, idemo na lepa mesta, putujemo… To je moja uloga kao majke – rekla je ranije pop diva, koja porodicu za sada drži na okupu, ali čini se da će svoje golubice ona uskoro morati da pusti iz gnezda.

Atina je napunila 15, Nika 14 godina za najviše 4 do 5 godina one će napustiti vilu na Dedinju i otisnuti se u svet, gde ih čekaju velike mogućnosti.

Nika ima novi imidž

Foto: Printscreen/instagram

 

ŽELIM DA MOJE ĆERKE VIDE TATU KAD USTANU 

Pevačica je otkrila da je još u braku sa njim, pa navela razloge zbog čega je to tako:

- I dalje sam u braku. Ja sam ta koja drži tu zajednicu jer želim da moje kćeri kada ustanu vide tatu - rekla je za TV Prva Jelena, više o tome pročitajte ovde. 

Story

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mika BG

14.05.2024 11:02

Odlicno, tamo im je mesto u toj ludari, buducoj "Juznoafrickoj republici" sto dalje od Srbije, takvi geni nam ni netrebaju.