Marko MIljković
Foto: Alo/Foto: Youtube

Nekadašnji rijaliti učesnik Marko Miljković žestoko se sukobio sa komšijama iz stana iznad njegovog i Luninog, nakon čega je došlo i do fizičkog sukoba.

Marko je završio u Urgentnom, sa lisicama na rukama i sve vreme je govorio kako ga drže četiri sata i da za to vreme nije popio ni kap vode.

Kako naš izvor otkriva, Marko će nakon psihijatrijske procene u "Lazi Lazareviću" biti vraćen u policiju, gde će biti zadržan kako bi završio davanje izjave, ali i kako bi se ustanovile tačne okolnosti sukoba.

- Luna je pod stresom i teško joj je zbog situacije koja se dogodila. Uz nju je porodica otkako je Marko priveden. Teško joj pada to što se situacija odigrala tu gde žive sa decom. Iako podržava Marka u svemu, ne podržava to što je kofliktom rešio taj problem. Ona će ostati sa majkom i sestrama tokom noći - rekao je dobro obavešten izvor za Alo!.

Sukob i tuča 

Kako se sumnja, sukob je nastao nakon što su komšije iz stana iznad na dom Miljkovića bacile pomije, nakon čega je Marko njima bacio jaja, a sve je preraslo u fizički okršaj, usled čega je Miljković zadobio povrede glave i posekotine po telu. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Миомир

14.05.2024 00:04

Какве невиђене будалетине и бахати снобови!!! Незнају шта ће са собом и захтевним женама!!! Лудило мозга и баханалије!!!!