Veljko Kuzmančević
Foto: Printscreen/Printscreen

Poznati kompozitor Veljko Kuzmančević rado priča o braku sa modnom dizajnerkom Vericom Rakočević, a sada je otkrio i kako je protekla prva decenija zajedničkog života.  

Na karakterističan, pre svega duhovit način, Veljko je, uz selfi, na svom Instagram profilu, opisao šta mu najviše nedostaje u braku s Vericom Rakočević.

Veljko Kuzmančević

Foto: Printscreen/instagram

 

- Bio sam visok 195 centimetara i imao sam divne plave oči. Dugu kosu i 90 kilograma čistih mišića i evo šta je ostalo od mene posle 10 godina braka. U Vernoj kujni grašak, čia, laneno seme, ovas i zob. Kao da sam konj... Meso samo sanjam - požalio se Veljko.

Njegove "muke" su na društvenim mrežama izazvale salve smeha, i dok su mu jedni savetovali: "Odes do kafane pojedes meso, vratis se kući, jedes grasak. I tako u krug", drugi su ga tešili: "Zato tako dobro izgledaš", "Izdrži legendo! Ništa ti ne fali. I nece ti faliti dok si pod Veričinom kontrolom."

Bilo je i onih koji su odali priznanje Verici Rakočević:

"Pored onakve žene morate da vodite računa o svemu. Ona je predivna".

Ipak, najviše lajkova dobio je komentar: "Ajde ajde... Treba parirati toj gospođetini! Ali, zaista, ona i dalje kao da joj je 35!".

Ovim povodom, oglasila se i devojka Lazara Ristovskog, Anica Lazić, koja je prvo napisala: "A palačinke", a kada joj je Veljko odgovorio: "To samo kad gosti dođu. Zovem vas već sedmi put pun nade da ćete da dođete", lepa Anica je dodala: "Donosim ja krem". 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading