Sandra, Mile i Marta
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Sandra Afrika uplovila je u estradne vode kao plesačica pevača Mileta Kitića, a nakon neslavne i kratke saradnje otpočela muzičku karijeru.

Višegodišnja šuškanja da ju je zbog ljubomore pretukla njegova supruga Marta Savić pevačica je konačno prekinula, te otkrila u kakvim su odnosima.

- Ta priča je totalna budalaština. Nikada se nismo tukle niti je ona mene tukla. Čak sam sa svojom majkom bila pozvana u njihov dom na ručak. Prihvatile smo poziv, otišle na ručak, fino se družile taj čitav dan. Apsolutna je neistina da je među nas ikada bilo fizičkog konflikta - navela je pevačica i istakla da je saradnju sa Kitićem prekinula na svoju inicijativu nakon odluke da se bavi pevanjem.

Sandra

Pink printskrin

 

- Prekinula sam saradnju sa Miletom zato što sam odlučila da se bavim muzikom. Tada sam bila dete, porodici Kitić sam činila dobro u tom momentu ako ćemo da budemo iskreni. Marta nije imala razloga da bude ljubomorna na mene, a nikada nisam ni primetila da jeste. Razišli smo se najnormalnije jer sam ja odlučila da se bavim drugim poslom - zaključila je Sandra za "Hajp".

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading