Aleksandra Nikolić
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

Aleksandra Nikolić porodila se 17. aprila i rodila ćerku Leonu, a nepunih mesec dana kasnije, posvetila svom izgledu.

Kako je tokom današnjeg dana potpuno promenila frizuru, otkrili smo da je njena majka Slovenka ta koja je svakodnevno nagovara da se posveti sebi, ali i da se Nikolićeva uskoro posvećuje poslu koji je pokrenula tokom trudnoće.

Iako je planirala da pronadje pomoć i nadje dadilju kako bi rasteretila majku, Slovenka nije želela da čuje za tu opciju.

- Aleksandrina majka je pored Aleksandre najviše uz bebu. Poslednjih dana Aleks je rešena da trenira čim to bude bezbedno s obzirom na carski rez, te uradi sve što je u njenoj moći da bude zadovoljna sobom. Iako ima podršku od Filipa, majka je majka, a njena želi da Aleks bude srećna i da uživa u majčinstvu. Nagovorila ju je da se pobrine za svoj izgled, da se fizički aktivira i da se posveti sebi bar dva sata dnevno. Tako je i zakazala tretmane u kozmetičkim salonima od kojih je frizura bila prva na listi. Slovenka brine o unuki bolje nego iko i ne žali sate koje provode sa Leonom kako bi Aleks odspavala malo duže, popila kafu na miru ili otišla na tretmane. Nagovara je i da ostane koliko god je potrebno, da ode u šoping i prošeta - navodi izvor blizak pobednici Zadruge i otkriva kada će se Aleksandra vratiti započetom biznisu.

- Iako se još uvek ne zna kada će se Aleks preseliti kod Filipa, važno joj je da nastavi sa poslom koji je započela tokom trudnoće. Donosio joj je dobru zaradu i želi da se osigura finansijski. Ne želi da propadne to na čemu je mesecima radila, i ima punu podršku svoje majke da nastavi gde je stala. Upravo Slovenka joj je rekla da ne planira da uzima dadilju, da će ona brinuti o malenoj Leoni kada god ide u nabavku, na sastanke ili na trening. Aleks je shvatila da je najsigurnija kada je beba sa Slovenkom i srećna je što je ima pored sebe. Filip je ipak muškarac, nije svakodnevno pored bebe i ne bi bila toliko bezbrižna kao kada je ostavi sa majkom - zaključuje naš izvor.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Neko tamo

12.05.2024 21:20

Prava majka! Posvecena, brizna... A I sve zele biti Maja Marinkovic