Kija Kockar i Sloba Radanović
Foto: Alo/Printscreen

Nekadašnja rijaliti učesnica, a sada voditeljka, Kija Kockar, progovorila je o svom emotivnom životu, a dotakla se i prethodnog braka.

Kija je, kao i uvek, bila nemilosrdna kada je u pitanju njen bivši muž, Sloba Radanović.

- Ja sam zauzeta već neko vreme. Ja sam na ludi kamen već stala, neko se drugi okliznuo. Ja sam stajala čvrsto. Ja sam kao cvet ramonde, kao stena, iznikla sam ponovo. Bilo bi malo i intimno da sada pravim svadbu - rekla je Kristina, a potom se dotakla i Evrovizije:

- Ja sam bila za Švajcarsku, svidela mi se pesma i vajb. Bila sam i za Ramondu, žao mi je što smo na 17. mestu. Sve je to politički. Meni se Teya Dora odmah dopala. Nema ko ne može da se pronađu u toj pesmi, prelepa je pesma i poruka. Da je otišla prošle godine bila bi mnogo više u centru pažnje, ove godine su neke druge stvari bile u centru pažnje - rekla je Kija i otkrila kako se snalazi na fakultetu.

Kija Kockar

ATA Images

 

- Ovaj drugi semestar mi je bukvalno proleteo, videćemo kako će biti dalje, ispit mi je u junu, posle toga očekujem neki odmor. Ja sam njima tamo kao neka starija sestra. Prilaze mi da me pitaju za ljubavne probleme, ja njima šaljem šta je bilo na predavanjima i na vežbama. Meni je to zanimljivo, nije mi toliko teret kao prvi fakultet, drago mi je što mi prilaze... Tu sam za njih - poručila je ona u emisiji "Premijera - vikend specijal".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading