Tea Tairović
Foto: Printscreen/Printscreen Amidži šou

Sanja Vučić bila je u Malmeu nepuna dva dana, ali je to vreme iskoristila na sjajan način i pružila je svu potrebnu podršku našoj ovogodišnjoj predstavnici Teya Dori koja se plasirala u finale.

- Polufinale je jako lepo izgledalo i drago mi je zbog Teya Dore, ispravili su kadrove za koje znam da su imali problem da ih zamene. Pričala sam sa njom, prezadovoljna je, van sebe je, ne može biti ni drugačije. Kad se ta euforija završi onda ide opuštanje tog pritiska. Ponosni smo na nju, samo napred!

- Videla sam da je jako srećna... Svi smo bili na iglama, hvala Bogu pa su nas prve prozvali! To je bilo najbolje od cele večeri! (smeh)

- Pitaju me jesam li joj dala neki savet, jesam jedan - sad može da se opusti! Sve do tad je bilo do nje, e sad nije. Sad neka uživa u tom nastupu - rekla je Vučićeva.

- Mislim da znam ko će da pobedi, ali ne mogu još da otkrijem! (smeh) Susedi su bili odlični, Hrvatska i Slovenija... Predstavnica Kipra je bila jako simpatična, Irska, iako kontroverzan nastup, dopalo mi se njeno držanje i baš se vidi da ume da vlada scenom, to mi je bilo baš dobro - objasnila je Sanja.

Nju su odmah po dolasku u Srbiju dočekale brojne obaveze, jer do kraja meseca treba da završi nekoliko spotova.

Godinu dana fanovi čekaju na ono što je pre toliko vremena i najavila - duet sa Teom Tairović, ali do toga još nije došlo.

- Pesma postoji i mnogo mi se sviđa! Ja sam bila u fazonu "ja hpću tu pesmu" i ona je rekla "top", ali... (smeh) - rekla je Sanja.

Maj i jun biće puni muzičkih noviteta, a pripadnike sedme sile je zanimalo čijim albumima se Sanja raduje.

- Radujem se drugom delu Barbare Bobak, Teodorinom albumu, Afrika, Tanja Savić, Tea naravno, 24. maja, znam sve! - kazala je Sanja, pa brže-bolje rukom pokrila usta jer je shvatila da se izlanula, pošto Tea datum izlaska albuma još nije objavila.

- Izbaci ovo molim te... Nemoj, naljutiće se... - dodala je Vučićeva potpuno zbunjena za dole pomenut medij. 

Telegraf

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading