Ivana Dudić
Foto: Alo/Foto: Ataimages

 

Ivana Dudić retko javno govori o svom ljubavnom životu, a sada je napravila presedan.

Naime, mlada glumica priznala je da nikada i ni zbog koga ne bi napustila svoju karijeru, a pitanje je u njoj vidno probudilo bes.

Ivana Dudić

Foto: Printscreen/instagram

 

- Meni je mesec u Blizancima, a mesec u Lavu. Ja sam kompatibilna sa svima, samo da me neko obožava i voli - rekla je ona, pa dodala vidno uzrujana.

- Nikada u životu se ne bih odrekla karijere zbog ljubavi. Sve i da budem sama ceo život, nema trika da se odreknem nečega zbog nekoga. To je van pameti, takva osoba ti ne treba nikada u životu - rekla je Ivana za Exkluziv.

Podsetimo, Ivana je jednom prilikom otkrila kako ju je kao malu otac naučio da žena mora biti dama i osvajana:

TAKVA OSOBA TI NE TREBA NIKADA U ŽIVOTU Ivana Dudić pobesnela zbog pitanja o ljubavi, otkrila šta nikada ne bi dopustila partneru

Foto: Nikola Todorović

 

– Mene je moj otac uvek učio da budem dama, i da žena uvek mora da bude osvajana, on dan danas moju majku osvaja i šarmira. Ja sam osvajana svaki dan, ma ja sam princeza kada malo bolje razmislim, i to je tako. Kada su bivši partneri u pitanju, nikada se nisam svađala, uvek smo se sporazumno razilazili, nisam neko ko voli da se svađa, mislim da zato nikada nisam ni patila, jer sam se uvek u dogovoru rastajala. Nisam neko ko ostavlja neprijatelje za sobom, zato i danas kada sretnem bivše partnere uljudno se ispričamo meni je to nekako lepo – rekla je lepa glumica.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading