Kristina Radenković
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Večeras će se održati drugo polufinalno veče Evrovizije 2024, a tokom prve večeri mnogi takmičari šokirali su svet svojim nastupima.

U taj krug bez sumnje spada i predstavnik Finske, Windows95man, koji se predstavio pesmom "Bez pravila", a na sceni se pojavio bez donjeg veša.

kristina radenković

Foto: Printscreen/instagram

 

Kristina Radenković dala je svoj sud o njegovom nastupu, a kako je istakla, nije bilo prijatno da se gleda njegov nastup.

- Ja to nisam videla na probi, bilo mi je neprijatno da gledam, tako da ne bih to komentarisala. Zaista je suvišno, a poruka finskog predstavnika je da svi treba da budemo goli. Sigurna sam da ima neku dublju poruku iza toga, ali zaista nije prijatno gledati. On tako ide i po Babilonu, nije baš pristojno - rekla je Kristina Radenković na K1 televiziji.

Evrovizija 2024

Foto: Tanjug/Martin Meissner

 

Kristina je komentarisala i uspeh naše predstavnice Teya Dore koja se plasirala u finale.

- Teya Doru obožavaju, sprijateljila se sa svim takmičarima. Traže je i svi strani mediji. Mi smo na krilima nekih pozitivnih osećanja, sa svima se druži, bliska je postala sa mnogim izvođačima iz prvog polufinala, pa čak i sa Ukrajinkama, koje isto imaju stenu. Sve je pozitivno - rekla je ona.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading