Ceca Ražnatović
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Poznato je da Svetlana Ceca Ražnatović poseduju luksuznu vilu na Kipru, koja se nalazi tik uz more.

Velelepno zdanje od 500 kvadrata nalazi se u Aja Napi, a opasana je velikom ogradom i zidinama.

Ekipa Alo! nedavno je posetila Kipar kako bismo saznali šta se dešava sa vilom budući da je u planu njeno renoviranje, što je potvrdila i sama Viki Miljković, koju je Ceca angažovala oko svega.

Renoviranje je stopirano, budući da se građevinska dozvola čeka jako dugo, a na gotovo pet stotina kvadrata prostire se raskošna kuća na čijoj fasadi dominira bela boja, tipična za građevine na primorju.

Do centralnog ulaza dolazi se preko balkona, dok se popločanim putem, koji se pruža preko dvorišta, stiže do bočnog dela sa prostranom terasom. Ceca obožava taj balkon jer se odatle pruža predivan pogled na more, ali i silazi se do bazena. 

Ražnatovići poseduju i kapelu, koja je sagrađena kad i vila. Unutrašnjost je oslikana freskama, a osveštali su je sveštenici Srpske pravoslavne crkve.

Ono što smo takođe primetili je i da su kapija, kao i ograda, ali i klima, poprilično oronuli i fasada otpada, a prizori su sablasni, što i ne čudi, budući da se čeka pomenuta dozvola, kako bi se nastavilo sa daljim radovima.

S obzirom na to da kapija i betonska ograda nisu naročito visoke, na stubovima ispred kuće postavljene su sigurnosne kamere, koje bez prestanka nadziru okolinu.

Podsetimo, kako je ranije otkriveno u pevačicinom šou programu "Ceca i deca", nova vila imaće tri sprata, a na trećem je, prema projektu, planiran spa centar. Ugradiće džakuzi iz kog će imati direktan pogled na more.

Folk zvezda navodno planira brojne promene u svojoj letnjoj oazi mira, ali za sada neće dirati bazen koji ima u dvorištu.

U prizemlju će biti ogroman dnevni boravak sa kaminom, pošto Ceca želi da kuću posećuje i zimi, a ne samo tokom leta, kao do sada. Na spratu će svaka spavaća soba imati svoje kupatilo. U vilu će navodno biti ugrađen i lift, pomoću kog će gosti moći lakše da se kreću po spratovima.

- Imam komšije Irance, Kiprane i Ruse s kojima imam sjajan odnos. To su ostvareni ljudi kojima ništa ne znači moja slava u Srbiji. U Aja Napi je predivno leto, a prija mi i da odem tamo kad u Srbiji zahladni. Dragocen mi je mir koji imam u mojoj drugoj kući - rekla je ranije Ceca jednom prilikom. 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading