Zorica Brunclik
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš u braku su 39 godina i gotovo se nikada ne razdvajaju.

- Kada je ljubav tu ništa nije teško - rekao je Kemiš, dok se Zorica nadovezala:

Zorica Brunclik

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

- Mi ovu našu bajku gradimo 39 godina, a sledeće godine proslavljamo 40 godina braka. Samo smo gradili i radili, a malo smo uživali u tome. Shvatili smo da to nismo stigli - odgovorila je Zorica.

Nakon toga pevačica se prisetila detinjstva i otkrila čega se seća iz najranije mladosti.

- Moje detinjstvo prođe. Ja zaista potičem iz jedne siromašne porodice. Moja mama je farbala bukvalno deset jaja, uznemirim kad se setim tih situacija. Nas četvoro i njih dvoje, jedno jaje je čuvarkuća. Svi su znali kako stojimo i verovatno bi nam dali korpu jaja. Mama nije davala da izlazimo iz kuće, da se ne bi znalo da nemamo. Farbala je lukovinom, nije bilo para za farbu. Nije bilo novca dovoljno, naravno. Bilo je previše ponosa. Mislim da sam ga previše pojela - rekla je Zorica, a Kemiš je otkrio da se ni njegovo detinjstvo nije mnogo razlikovalo:

Zorica Brunclik

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

-Ja sam do 11. godine živeo u selu i bila je slična situacija. Roditelji su me onda odveli u Frankfurt i tako je počelo nešto lepše - govorili su za emisiju "Premijera - Vikend specijal", a potom su se tradicionalno kucali jajima, te pevačica nije dozvolila da Kemiš "vara" i sakriva svoje jaje, iako je na kraju upravo kod njega bilo pobedničko.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading