Marina
Foto: Alo/Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

Marina Tadić i Marina Visković ugostile su nas tokom najradosnijeg hrišćanskog praznika i u duhu praznika već u prvim minutima počele sa šalom na račun jedna druge. 

- Rekla si mi da sam baba - rekla je Tadićeva Viskovićevoj kroz smeh, pa dodala kako su praznici vreme praštanja zbog čega će joj oprostiti navedeni „kompliment“.

- Ćerkicu učim da je ovo vreme radosti, a u mom domu posebno mesto zauzimaju praznici i tradicija, poput farbanja jaja - rekla je Tadićeva dok je njena koleginica priznala da nije vrsna domaćica. 

- Ne ponosim se što ovo kažem, ali zaista ne uživam u kućnim poslovima. Uskrs mi je jedan od omiljenih praznika, a za ovaj sam prvi put otišla na pijacu u potrazi za sličicama za jaja. Ako se svekrvi ne sviđa to što nisam domaćica, imam ja druge kvalitete pa će biti zadovoljna - navela je Viskovićeva.

Marina

Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

 

Budući da nas je Tadićeva ugostila u vili usred netaknute prirode, obećala je Viskovićevoj da će joj organizovati venčanje upravo na tom mestu. 

- Ne žurim sa udajom. Mlada sam i život je preda mnom - istakla je Viskoza, kojoj je koleginica poželela da pronađe oslonac. 

- U poslu kojim se mi bavimo je jako važna podrška partnera. Znatno je lakše kada znamo da nas kod kuće čeka voljena osoba koja nam je oslonac posle svega što donese dan - rekla je Tadićeva.

Marina

Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

 

Iako je Viskovićeva priznala da nije imala sreće u ljubavi, otkrila je da su prijatelji ti koji su uvek tu za nju.

Marina

Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

 

Pevačice su se potom dotakle i karijere, ali i današnje muzičke scene. 

- Mi smo volele osećaj kada si na sceni. Snimanje telefonima tada nije bilo primarno, već dobar provod. Tada i nije mogao svako da peva, a kada smo mi radile na najaktuelnijim splavovima i klubovima, to je bio najbolji provod u gradu - zaključile su one za Alo!. 

Između tunjevine i automobila


Iako je jedna od najangažovanijih na našoj sceni, Viskovićeva priznaje da ne uspeva da uštedi pare. 

- Ljudi koji su se borili i stvorili pare potpuno drugačije funkcionišu, i to podržavam. Nisam jedna od tih ljudi. Uvek sam živela do daske. Ulažem u karijeru, ali volim i garderobu i putovanja, pa nikad ne znam koliko imam para, da li za automobil ili za tunjevinu. 

Žene, niste same!

Dosta se pričalo o Marininim zdravstvenim problemima, a ona je hrabro progovorila  procesu uvođenja u veštačku menopauzu: 

- Javna sam ličnost i podelila sam svoju priču kako bi žene znale da nsiu same. Hvala Bogu, preživela sam i posle rodila dete. Važno je da žene znaju da je to rešivo, i da se posle normalno živi i ostane u drugom stanju - navela je Tadićeva.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading