JKk
Foto: Alo/Alo!

Pop diva Jelena Karleuša je 7. septembra 2008. godine prvi put porodila, tada je rodila ćerku Atinu. 

Naime, pevačica se tada nakon nepunih 40 dana od porođaja gostovala kod Ognjena Amidžića.

- Biti majka je divan osećaj iako, moram priznati, nisam spavala 37 dana. Kada nekog toliko voli i kada nešto toliko želi, čovek sve može da izdrži. Sve je divno, sve je novo. Istinski uživam - pričala je Jelena.

Ona je tada demantovala priče o razlozima zbog kojih su suprug i ona za ćerku izabrali ime Atina.

- Pročitala sam u novinama da smo ćerki dali ime Atina zato što smo je "napravili" u tom gradu. To nije tačno. Atina je boginja mudrosti i najomiljenija Zevsova ćerka. Pošto ja volim grčku mitologiju i želim da mi dete bude mala mudrica, dobila je ime Atina - istakla je ona.

Predlozi njene okoline su bila imena Sara ili Tea, ali je Karleuša želela ipak neko koje nije tako često.

- Imala sam čak ideju da se ćerka zove Divna, po mojoj majci. I to je prelepo ime, a nije često. Međutim, čula sam da to nije dobro, zbog bake koja je živa i zdrava - ispričala je pop diva.

Jelena je pre skoro 16 godina poručila da bi volela da Atina nastavi njenim stopama, što njenoj naslednici ide vrlo dobro jer je na internetu već zvezdica zajedno sa godinu mlađom sestrom Nikom.

- Nije što je moja, ali već sada je lepotica, jer je tatina slika i prilika. Atina je "mali Duško" - ponosno je rekla Jelena, prenosi Hello.

Podsetimo, Jelena Karleuša bila je primorana da otkaže nastup u glavnom gradu Crne Gore, Podgorici, zbog strašnih pretnji koje joj stižu.

Pop diva je kao razlog otkazivanja navela "mešanje politike u njen nastup", a ovaj potez je nastupio nakon njene izjave "da je svakom Crnogorcu deda Srbin", a u objavi, koju smo preneli u celosti, spomenula je i ostatak komšiluka, a sada se oglasila još jednim otvorenim pismom, ovde možete pročitati više o tome. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading