Dejan Stanković Kralj
Foto: Alo/Alo

Dejan Stanković Kralj, koji je svojevremeno bio jedan od omiljenih voditelja, kao i učesnik rijalitija "Farma", prvi je Srbin koji je u Briselu posatao kandidat za ulazak u Evropski parlament.

Javnost ga i dalje pamti kao domaćina emisije "Luda kuća", gde je svojim ponašanjem često privlačio pažnju javnosti. Kralj je sada otkrio da njegovo ponašanje nije bilo samo radi zabavljanja naroda, već da je to bila, kako kaže, perfektno izvedena strategija kako bi privukao pažnju na ozbiljne probleme s kojima se svakodnevno suočavamo.

Dejan Stankvoić Kralj

Foto: Printscreen Youtube/Novo jutro

 

- Dok sam se smejao i ludovao, mom srcu je bilo teško zbog nepravde u društvu - izjavio je i dodao:

- Moje ludilo je bilo samo maska ispod koje se krio ozbiljan akademski građanin sa bogatim iskustvom i dubokom verom i zato imam potrebu da kažem: "Srbijo, izvinjavam se zbog mog skandaloznog ponašanja u emisiji "Luda kuća", gde sam se kao akademski građanin pretvarao da sam budala. To je bio deo mog performansa i glume kako bih skrenuo pažnju na probleme u društvu. Iako sam to radio na način koji je privukao pažnju, želim da naglasim da sam mnogo više od toga. Ja sam profesor i akademski građanin sa fakultetskim obrazovanjem.

Dejan je završio dva fakultet i tečno govori pet jezika, a malo ko zna da je bio profesor pravoslavne veronauke u Briselu, kao i zvanični sudski prevodilac u Briselu.

Dejan Stanković Kralj

Alo

 

- Sada je vreme da se oprostim od zabavnog šou biznisa i predstavim se naciji kao pravi Dejan Stanković - rekao je Kralj i dodao:

- Moja politička ambicija nije samo usmerena ka ličnom uspehu, već ka unapređenju ljudskih prava.

Stanković trenutno nastoji da postane prvi Srbin koji će ući u Evropski parlament kao predstavnik Brisela.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading