Maja Berović
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Maja Berović progovorila je o najtežem periodu u životu, boravku u bolnici i operacijama koje su usledile nakon porođaja, pa se dotakla braka sa biznismenom Alenom Dragosavom.

Pevačica je nakon porođaja imala zdravstveni problem zbog kog je morala da operiše nogu.

Maja Berović

Foto: Ataimages

 

- Kada sam bila u bolnici, pre godinu dana, pomislila sam: "Nema dalje". To je jedini trenutak u mom životu kada sam ja mislila da sve staje. Bila je jako velika neizvesnost, nisam znala šta me čeka. Tada sam samoj sebi rekla da ne znam da li će biti "dalje" - prisetila se Maja Berović sa bolom u glasu.

Operacije koje je imala dogodile su se tik nakon njene najveće sreće. Naime, ona se nedugo pre toga porodila i na svet donela sina Lava, o čemu je sa svojim suprugom, biznismenom Alenom Dragosavom, oduvek maštala.

Ljubav sa Alenom počela je dok je Maja još bila maloletna. Imala je samo 17 godina i bila na samom početku karijere.

Maja

Printscreen/AmiGShow

 

Imala sam 17 godina kada sam ga upoznala. Ja sam još kao klinka znala da prvog kog sretnem i zavolim da ću se za njega i udati. Znala sam to. Alen i ja smo 19 godina zajedno - rekla je Maja gostujući u "Ceca show" i dodala:

- Najbitnije je da druga polovina može da te prati. Ja sam bila ljubomorna žena, na početku veze, ali prošle su brzo te bubice. Kada upoznate osobu, znate onda sa kim imate posla i da nema potrebe za tim - rekla je.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading