Rasta i Ana
Foto: Alo/E-stock/Časlav Vukojičić

Stefan Đurić Rasta pre dva dana hitno je hospitalizovan zbog nesnosnih bolova u kičmi. 

Uz njega je tada sve vreme bila devojka Marija Balaban, a reper je otkrio da ga danas očekuje operacija. 

Rasta već duži period ima problem sa diskushernijom, a da je situacija ozbiljna  shvatio je kada nije mogao da stane na noge.

Kako izvor navodi, reper je godinama imao problem sa kičmom, međutim, nije pridavao mnogo značenja tome do pre nekoliko dana kada je osetio jake bolove da nije mogao da stane na noge.

Rasta

Foto: Printscreen/instagram

 

Nakon toga njegova devojka je pozvala hitnu pomoć koja je došla rekordnom brzinom, i pomogla Đuriću da uđe u ambulantna kola.

- On je žestoko zaglavio sa diskus hernijom, svi znamo koliko je to opasno i kakve sve posledice taj problem nosi. On se nije mnogo opterećivao time do momenta kad desilo to da ne može da stoji. Marija, koja je sve vreme uz njega, je odmah pozvala hitnu koja je došla rekordnom brzinom. Stavili su Stefana u kola i odvezli u bolnicu - rekao je izvor za "Kurir".

Rasta

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo, Rasta se jutros oglasio na Instagram profilu gde se zahvalio svima koji su uz njega u ovom teškom trenutku. 

- Hvala svima na beskrajnoj podršci i pomoći, nažalost nekada tek u ovakvi situacijama čovek shvati koga ima pored sebe, a ja najdivnije ljude ikada i hvala vam na tome. Već danas idem na operaciju, nadam se brzom opravku i druženju, na do sada zakazanim mestima. Onim bezobraznim i bez razumevanja želim isto što se desilo i meni i da Bog da nikada ne prisustvuju mom nastupu jer to nije moja publika, svim ostalima voli vas Rasta - poručio je on i iznenadio mnoge izjavom da želi nekome isto što se i njemu desilo.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading